Varasto‎ > ‎

Jyväskylä

Kiitos varauksestasi!

Hoitopaikka


Koiraosteopatian hoitopäivä järjestetään Koirakeskus Haukkuvaarassa, Valmetintie 11, 40420 Jyskä.

Lisätietoja www.haukkuvaara.fi kohdasta Halli. (Huom! Navigaattori ei tuo perille asti, vaan jättää “perille” n. 200 metriä ennen hallin tienhaaraa.) Hallille on kylttejä, joten seuraa niitä.

Huom! Haukkuvaaran parkkipaikat ovat rakennuksen päädyssä ja sisäänajoreitin varrella. Koirien pissatuspaikka on rakennuksen takana metsärinteessä tai porttien ulkopuolella, ei pihalla! Hoitoa voi odotella ulkona tai sisällä pukukaappien edustalla. Kenttä on varattu harrastajille.

Hinta, maksutapa ja hoitoaika


Hinta hoidolle on matkakuluineen 86 € (sis. alv. 24 %) ja sen voi maksaa käteisellä, pankkikortilla ja Visa- tai Mastercard-korteilla. Hoitoaika on eläimen tarvitsema aika (yleensä noin 15–-40 minuuttia). Pidempi hoito, kuin mitä eläin tarvitsee, ei ole hyväksi, vaan voi olla ylihoitamista ja eläin kipeytyä tarpeettomasti.

Eläimen kuvat ja lausunnot ovat tärkeää tietoa!


Muistathan ottaa mukaan tarvittavat koiran ongelmaan liittyvät lausunnot. Tuo mukana mahdolliset röntgen- tai muut kuvat, sähköiset kuvat olisi hyvä lähettää etukäteen (jpg-tiedostoina) sähköpostitse. Käytän Applen tietokonetta, jossa CD:llä olevat kuvat eivät helposti avaudu.

Valmistautuminen hoitokäyntiin


Voi olla hyvä opettaa koiraa etukäteen käymään kyljelle makaamaan ja rauhoittumaan. 

Hoitopäivän toteutuminen ja ajan peruuttaminen


Hoitopäivä toteutuu, mikäli päivälle saadaan riittävästi varauksia. Mikäli päivä ei toteudu, varauksen tehneille ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman aikaisin.

Peruutathan tarpeettoman ajan ajoissa! Peruutusehdot löytyvät täältä.


Vinkki: laita tämän sivun linkki talteen, jotta voit palata ohjeisiin myöhemmin:
http://www.koiraosteopatia.fi/ajanvaraus/jyvaskyla.

Haukkuvaara