Varasto‎ > ‎

Tampere

Koiraosteopatian hoitopäivä pidetään Koirakoutsiareenalla osoitteessa Pinotie 2, 33470 Ylöjärvi. Päivän järjestää Agi.fi.

Vastaanottotila sijaitsee Koirakoutsin luentotilassa (Pinotieltä katsoen hallin vasen puoli, käynti katutasosta; luentotila 2. kerroksessa). Oveen tulee lappu "Koiraosteopaatti Hanna Kivisen hoitopäivä". Odotathan omaa vuoroasi ulkona, ettet häiritsisi edellistä hoidettavaa. Osteopaatti kutsuu sisään, kun vuoronne on.

Hinta hoidolle on matkakuluineen 79 € (sis. alv. 24 %) ja sen voi maksaa käteisellä, pankkikortilla ja Visa- tai Mastercard-korteilla. Hoitoaika on eläimen tarvitsema aika (yleensä noin 15–-40 minuuttia). Pidempi hoito, kuin mitä eläin tarvitsee, ei ole hyväksi, vaan voi olla ylihoitamista ja eläin kipeytyä tarpeettomasti.

Muistathan ottaa mukaan tarvittavat koiran ongelmaan liittyvät lausunnot. Tuo mukana mahdolliset röntgen- tai muut kuvat, sähköiset kuvat olisi hyvä lähettää etukäteen sähköpostitse. Käytän Applen tietokonetta, jossa CD:llä olevat kuvat eivät helposti avaudu.

Voi olla hyvä opettaa koiraa etukäteen käymään kyljelle makaamaan.

Hoitopäivä toteutuu, mikäli päivälle saadaan riittävästi varauksia.

Peruutathan tarpeettoman ajan ajoissa! Peruutusehdot ova muuttuneet, uudet löytyvät täältä.

Vinkki: laita tämän sivun linkki talteen, jotta voit palata ohjeisiin myöhemmin:
http://www.koiraosteopatia.fi/ajanvaraus/tampere.

Pinotie 2