Osteopaateille: KOIRAOSTEOPATIA-koulutus 2023-24

Nyt koiraosteopatiaan voi kouluttautua laajasti myös Suomessa 

Koiraosteopatia on kasvava ala, koska yhä usemmat koiranomistajat ovat tulleet tietoisiksi osteopatian mahdollisuuksista auttaa heidän koiransa kehonhuollossa ja liikuntaelinten ongelmissa. Osteopatialla voidaan hoitaa samanlaisia ongelmia kuin ihmisellä ja koirat yleensä reagoivat hoitoon erittäin hyvin. Asiakkaina voi olla kaikenlaisia koiria kotikoirista aktiivisiin harrastajiin ja työkoiriin, chihuahuasta irlannisusikoiraan. 

Nyt voit opiskella myös Suomessa laajan kokonaisuuden, jonka jälkeen olet hyvin pätevöitynyt koiran hoitamiseen osteopatialla, tunnet anatomian ja erilaisia tekniikoita koirien hoitamiseen. Koulutukseen kuuluu seitsemän lähiviikonloppua, runsaasti itseopiskelua ja seitsemän etätapaamista lähiviikonloppujen välissä. 

Koulutuksen aiheet:

Kouluttaja: eläinosteopaatti Hanna Kivinen, osteopaatti (AMK), PG Cert Animal Osteopathy (Canine), KTM. Lisää koulutuksestani täällä. Viidennen lähiviikonlopun kouluttajana eläinlääkäri, nimi vahvistetaan myöhemmin. 

Kohderyhmä: osteopaatit ja 4. vuoden osteopatia-opiskelijat (poikkeustapauksissa myös 3. vuoden opiskelijat). Kraniaaliosteopatian perusteet tulisi olla suoritettuna ennen joulukuuta 2023 ja viskeraaliosteopatian perusteet ennen helmikuuta 2024. Toiveena on aikaisemmat kokemukset koirista.

Aika: syksystä (syyskuusta) 2023 kevääseen 2024, yksi lähiviikonloppu kuukaudessa yhdessä sovittavina aikoina. Yhteensä seitsemän lähiviikonloppua ja seitsemän etätapaamista.

Paikka: KOIRAOSTEOPATIA-tila, Helsinki tai ryhmän ollessa suuri, joku muu tila pääkaupunkiseudulla. 

Hinta: 600 €/kk (sis. alv 24%) kuuden hengen ryhmällä, sisältäen lähiviikonlopun (2  pv), etätapaamisen (2-3 h) ja lähiviikonloppujen opetusmateriaalit. Mikäli ryhmäkoko on suurempi, hinta laskee. Esimerkiksi 10:llä osallistujalla hinta on 390 € / kk (sis. alv 24%). Viidennen kuukauden hinta selviää myöhemmin ulkopuolisen eläinlääkärikouluttajan selvittyä. 

Ilmoittautuminen: sähköpostitse Hanna Kiviselle 31.5.2023 mennessä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja koskee koko kokonaisuutta eli seitsemää viikonloppua. Ennen ilmoittautumista pohdi hyvin, oletko motivoitunut sitoutumaan itseopiskelua ja runsaasti työtä vaativaan koulutukseen kokonaisuudessaan. Koulutukseen ei voi ilmoittautua vain osaan kokonaisuudesta. 

Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot, huomaa tiukennetut ehdot tähän koulutukseen.

Oppimateriaali: Vahvasti suositellaan Ivalalearn-sivustoa anatomian opiskeluun, josta ryhmähinta saatavilla (noin 60 €) sekä Miller's Anatomy of the Dog, josta voidaan tehdä ryhmätilaus (hinta alkaen 130 €/kirja). Lisäksi kunkin viikonlopun opetusmateriaalit.

Koulutus toteutuu, mikäli saadaan kuuden hengen ryhmä kasaan.  Koulutus on tarkoitus järjestää vain kerran eli tämä on ainutkertainen tilaisuus. 

Oppilaan tulee itse huolehtia mahdollisista vakuutuksista eläinten käsittelyyn.