Koulutukset‎ > ‎

Koulutus koiranomistajalle: KOIRA PINTAA SYVEMMÄLTÄ 1

Mistä koiran keho koostuu? Miltä tuntuu hyvin toimiva tai jännittynyt keho? Miksi koira liikkuu hassusti?


Tutustu koiran kehoon ja opi tutkimaan sitä käsin.


Aivan uudenlainen kurssi on koiran omistajalle tarkoitettu käytännönläheinen ja tiivis perehdytys oman koiran kehoon. Koulutuksessa tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa. Pääpaino on käsin tunnustelussa.

Ohjaajana toimii eläinosteopaatti Hanna Kivinen, osteopaatti (AMK). Osteopaateille ominaista on herkkä tuntoaisti, jonka avulla he pystyvät kertomaan paljon kehon tilasta. Nyt sinäkin voit kehittää ymmärrystäsi osteopaatin ohjauksella.

Kurssille otetaan enintään viisi omistajaa koirineen, jotta ohjaaja pystyy opettamaan jokaista tunnusteluun henkilökohtaisesti. Kurssille on tarkoitus ottaa oma koira mukaan ja samalla totuttaa sitä käsittelyyn. Mikäli koira on hyvin käsittelyarka, voi olla syytä ottaa lainakoira ja opetella oman koiran kanssa kotona kurssin jälkeen.

Koulutuksen aiheita:
  • Anatomia: luusto, lihaksisto ja sisäelimet
  • Askellajit ja kulmaukset
  • Kehon toiminnan ongelmia
  • Palpaatio eli tunnustelu, tutkiminen käsin: palpaatiotapa, luiset maamerkit, tärkeimmät ja eri tilassa olevat lihakset
Aika: Seuraava koulutus järjestetään keväällä 2018. Voit ilmoittaa kiinnostuksesta seuraavaan koulutukseen sähköpostitse Hanna Kiviselle.

Paikka: KOIRAOSTEOPATIA-tila, Korppaanmäentie 27, Helsinki.

Hinta: 138 € / koirakko (sis. alv 24%)

Ilmoittautuminen: sähköpostitse Hanna Kiviselle. Kullekin kurssille otetaan viisi ensimmäistä ilmoittautunutta. 

Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot.