Yhteystiedot‎ > ‎

Vastaanottopaikat

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila


Vastaanotan eläimiä pääkaupunkiseudulla omassa toimitilassani Pikku-Huopalahdessa, osoitteessa Korppaanmäentie 27, Helsinki.

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila on raitiovaunu 10:n päätepysäkin vieressä ja lähistölle tulee myös useita busseja, Reittioppaaseen. Vieressä oleva Pohjola Sairaala on hyvä maamerkki, samoin Vihdintien toisella puolella oleva Haagan paloasema.

Autolla on helppo tulla myös kauempaa Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin: Korppaanmäentielle pääsee suoraan Vihdintieltä (Hakamäentien risteyksestä päin ajaessasi ryhmittäydy vasemmalle ja käänny ensimmäisesta vasemmalle ja olet perillä). Tilan edessä on pysäköintialue, jossa voi pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia ja myös kadun varressa on pysäköintitilaa. Ota huomioon, että ruuhka-aikaan alue voi olla ruuhkainen.

Varaa aikaEläinfysioterapeutti tai koirahieroja: Tarvitsetko hoitotilaa? Vuokraan tilaa mielelläni sellaisina päivinä, joina itse olen muualla. Ota yhteyttä!


Happy Dog

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa sovitettavissa ja tilattavissa Happy Dog -valjaita ja muita tuotteita. Sovitus vastaanottoajan yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana, ota yhteyttä ja sovi!
Hoitotila sisältä

Korppaanmäentie 27


KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila ulkoa