Koulutukset

Koulutus koiranomistajalle

KOIRA PINTAA SYVEMMÄLTÄ 1, 17.2.2019


Mistä koiran keho koostuu? Miltä tuntuu hyvin toimiva tai jännittynyt keho? Miksi koira liikkuu hassusti?

Tutustu koiran kehoon ja opi tutkimaan sitä käsin.

Aivan uudenlainen kurssi on koiran omistajille tarkoitettu käytännönläheinen ja tiivis perehdytys oman koiran kehoon. Kurssilla tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa. Pääpaino on käsin tunnustelussa. Kurssi on yksipäiväinen.

Lisätietoja


Koulutus koira-alan ammattilaiselle tai aktiiviharrastajalle

KOIRA PINTAA SYVEMMÄLTÄ 2, 28.4.2019


Mistä koiran keho koostuu? Missä on koiran ristiluu? Miltä tuntuu hyvin toimiva tai jännittynyt keho? Miten arvioida koiran liikkeitä?

Tutustu koiran kehoon ja opi tutkimaan sitä käsin. Koulutus on kaksipäiväinen, pintaa syvemmälle menevä koulutus koira-alan ammattilaisille ja aktiiviharrastajille, kuten koirakouluttajille. Kurssilla tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa. Pääpaino on käsin tunnustelussa.

Lisätietoa


Koulutus opaskoirankäyttäjille

KOIRA PINTAA SYVEMMÄLTÄ X, järjestetään kiinnostuksen mukaan


Opaskoiran kanssa eläville tarkoitettu käytännönläheinen ja tiivis perehdytys oman koiran kehoon. Koulutuksessa tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa.Koulutus koirahierojille 

PALPAATION KEHITTÄMINEN, järjestään kiinnostuksen mukaan

Oletko kouluttautunut (urheilu-)koirahierojaksi, mutta kaipaat lisävarmuutta palpaatioon? Miten tuntea enemmän? Mikä otteiden voimakkuus on hyvä?

LisätietoaKoulutus koirahierojille

PALPAATION KEHITTÄMINEN, jatkokurssi, järjestetään kiinnostuksen mukaan


Haluatko kehittää palpaatiotasi ja diagnostisia taitojasi edelleen? Kurssilla harjoitellaan henkilökohtaisessa ohjauksessa palpaatioharjoituksia ja keskustellaan yhdessä potilastapauksista.

LisätietoaEläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille

PALPAATION KEHITTÄMINEN, uusi kurssipäivä tulossa!


Koetko, että palpaatiosi voisi olla varmempaa ja antaa enemmän tietoa? Miten tuntea enemmän? Mikä otteiden voimakkuus on hyvä? Järjestän myös kaikki näitä koulutuksia sekä räätälöityjä koulutuksia erilaisille ryhmille, kuten koiraharrastusyhdistyksille ja rotujärjestöille, tilauksesta. Ota yhteyttä!