Helsinki

Kiitos varauksestasi!

Hoitopaikka

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila sijaitsee Pikku-Huopalahdessa, osoitteessa Korppaanmäentie 27. Tila on raitiovaunu 10:n päätepysäkillä ja lähistölle tulee myös useita busseja, Reittioppaaseen. Vieressä oleva Pohjola-lääkäriasema on hyvä maamerkki.

Autolla on helppo tulla myös kauempaa Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin: Korppaanmäentielle pääsee suoraan Vihdintieltä (Hakamäentien risteyksestä päin ajaessasi ryhmittäydy vasemmalle ja käänny ensimmäisesta vasemmalle ja olet perillä). Tilan edessä on pysäköintialue ja myös kadun varteen voi pysäköidä kaksi tuntia ilmaiseksi.

Odotathan ulkopuolella, kunnes kutsun teidät sisään. Näin ei edellisen potilaan hoito häiriinny.

Työ- ja hoitorauhan vuoksi pyydän, että vastaanotolle tulee vain kaksi ihmistä kerrallaan ja kuvien ottamisesta on sovittava kanssani. Mukaan voi tulla myös useampi koira – edellyttäen, että toinen koira antaa hoidettavalle koiralle hoitorauhan.

Hinta, maksutapa ja hoitoaika

Hinta hoidolle on 78 € / kerta, ja sen voi maksaa käteisellä, pankkikortilla ja Visa- tai Mastercard-korteilla. Hoitoaika on eläimen tarvitsema aika (yleensä noin 15–-40 minuuttia). Pidempi hoito, kuin mitä eläin tarvitsee, ei ole hyväksi, vaan voi olla ylihoitamista ja eläin kipeytyä tarpeettomasti.

Eläimen kuvat ja lausunnot ovat tärkeää tietoa!

Muistathan ottaa mukaan tarvittavat koiran ongelmaan liittyvät lausunnot. Tuo mukana mahdolliset röntgen- tai muut kuvat, sähköiset kuvat olisi hyvä lähettää etukäteen (jpg-tiedostona) sähköpostitse. Käytän Applen tietokonetta, jossa CD:llä olevat kuvat eivät helposti avaudu.

Valmistautuminen hoitokäyntiin

Voi olla hyvä opettaa koiraa etukäteen käymään kyljelle makaamaan ja rauhoittumaan. Mikäli oletat, että hoidon aikana tarvitaan kuonokoppaa, ota oma mukaan.

Ajan peruuttaminen

Peruutathan tarpeettoman ajan ajoissa! Vähemmän kuin 48 tuntia ennen peruutetusta, käyttämättä jääneestä ajasta laskutetaan 50 % ja alle 24 tuntia peruutettu aika laskutetaan kokonaisuudessaan.

Peruutus tehdään kirjautumalla ajanvarauksessa omiin varauksiin varauskoodilla tai ottamalla yhteyttä eläinosteopaatti Hanna Kiviseen. Huomaa, että vapaapäivinä (su ja ma, joskus myös ti sekä yleiset lomapäivät) en lue työsähköpostiani. Peruutus katsotaan tehdyksi, kun viesti on vastaanotettu.

Vinkki: laita tämän sivun linkki talteen, jotta voit palata ohjeisiin myöhemmin: http://www.koiraosteopatia.fi/ajanvaraus/helsinki.