KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila

Vastaanotan eläimiä pääkaupunkiseudulla omassa toimitilassani Pikku-Huopalahdessa, osoitteessa Korppaanmäentie 27, Helsinki.

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila on raitiovaunu 10:n päätepysäkin vieressä ja lähistölle tulee myös useita busseja, Reittioppaaseen. Vieressä oleva Pohjola Sairaala on hyvä maamerkki, samoin Vihdintien toisella puolella oleva Haagan paloasema.

Autolla on helppo tulla myös kauempaa Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin: Korppaanmäentielle pääsee suoraan Vihdintieltä (Hakamäentien risteyksestä päin ajaessasi ryhmittäydy vasemmalle ja käänny ensimmäisesta vasemmalle ja olet perillä). Tilan edessä on pysäköintialue, jossa voi pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia ja myös kadun varressa on pysäköintitilaa. Ota huomioon, että ruuhka-aikaan alue voi olla ruuhkainen.

Hoitotila on katutasossa, ulko-ovessa edessä noin 7 cm korotus, muuten esteetön. WC on samassa tasossa, ei kuitenkaan riittävän iso ollakseen esteetön.

Hinta hoidolle.

Eläinlääkäri Suvi Laukkanen antaa akupunktiota hoitotilassa

Eläinlääkäri Suvi Laukkanen vastaanottaa akupunktiopotilaita KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa Pikku-Huopalahdessa sopimuksen mukaan, pääosin maanantaisin klo 11-15. Akupunktio ja osteopatia tukevat hyvin toisiaan ja edistävät yhdistettyinä monien potilaiden tervehtymistä.

Suvi on pätevöity eläinakupunkturisti (IVAS CVA 2013), jolla on alalta noin yhdeksän vuoden kokemus. Pikku-Huopalahdessa hän hoitaa sekä koiria että kissoja akupunktiolla.

Ajanvaraus toimii helpoiten sähköpostitse osoitteesta suvi.laukkanen (at) gmail.com.

Lisätietoja http://suvilaukkanen.fi.

Happy Dog -valjaita sovitettavissa vastaanotolla

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa sovitettavissa ja tilattavissa Happy Dog -valjaita ja muita tuotteita. Sovitus vastaanottoajan yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana, ota yhteyttä ja sovi!

Eläinfysioterapeutti, koirahieroja tai koirakouluttaja: Tarvitsetko hoitotilaa? Vuokraan tilaa mielelläni sellaisina päivinä, joina itse olen muualla. Ota yhteyttä!

Hoitotila sisältä
KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila ulkoa