KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila

Vastaanotan eläimiä pääkaupunkiseudulla omassa toimitilassani Pikku-Huopalahdessa, osoitteessa Korppaanmäentie 27, Helsinki.

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotila on raitiovaunu 10:n päätepysäkin vieressä ja lähistölle tulee myös useita busseja, Reittioppaaseen. Vieressä oleva Pihlajalinna-sairaala on hyvä maamerkki, samoin Vihdintien toisella puolella oleva Haagan paloasema.

Autolla on helppo tulla myös kauempaa Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin: Korppaanmäentielle pääsee suoraan Vihdintieltä (Hakamäentien risteyksestä päin ajaessasi ryhmittäydy vasemmalle ja käänny ensimmäisesta vasemmalle ja olet perillä). Tilan edessä on pysäköintialue, jossa voi pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia ja myös kadun varressa on pysäköintitilaa. Ota huomioon, että ruuhka-aikaan alue voi olla ruuhkainen.

Hoitotila on katutasossa, ulko-ovessa edessä noin 7 cm korotus, muuten esteetön. Rappuralleja on käytetty luiskana, joten tilaa pääsee myös pyörätuolilla. WC on samassa tasossa, ei kuitenkaan riittävän iso ollakseen esteetön.

Hinta hoidolle.

Koirahieroja Sirja Simola vastaanottaa KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa

Koirahieroja Sirja Simola vastaanottaa KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa Pikku-Huopalahdessa sopimuksen mukaan, pääosin maanantaisin. Sirja on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja käynyt myös Hanna Kivisen pitämän Palpaation kehittäminen koirahierojile -koulutuksen.

Lisätietoja ja ajanvaraus Sirjan omilta sivuilta.

Happy Dog -valjaita sovitettavissa vastaanotolla

KOIRAOSTEOPATIA-hoitotilassa sovitettavissa Happy Dog -valjaita ja muita tuotteita. Sovitus vain vastaanoton yhteydessä.

Eläinosteopaatti Hanna Kivisen Koiraosteopatia-hoitotila sisältä
Eläinosteopaatti Hanna Kivinen Koiraosteopaita-hoitotila ulkoa
Facebook