Osteopatialla hyvinvointia koirallesi

Osaava eläinosteopaatti voi auttaa lemmikkiäsi tai aktiivista urheilijakoiraa pysymään hyvässä kunnossa ja tyytyväisenä.

Iloinen ja hyvinvoiva eläin liikkuu mielellään ja on mukavaa seuraa. 

Omistaja huomaa helposti, kun kaikki ei ole kohdallaan: koira voi ontua, olla haluttomampi, yöllä rauhaton, jäykemmän tai vinon oloinen, kipuilee, kieltäytyy hyppäämästä autoon, nousemasta portaita tai vähentää syömistä.

Osteopaatti etsii manuaalisesti eli käsin tunnustelemalla ja tutkimalla kehon ongelmakohtia. Hän pyrkii käsittelyllään vähentämään jännityksiä, parantamaan liikkuvuutta ja poistamaan kivun lähteet. Käsittelyjä voidaan ongelman vakavuudesta riippuen joutua toistamaan useamman kerran. Hoidon tavoite on tukea kehoa säilyttämään terveyden tasapaino.

Monet käyvät luonani hoidattamassa koiransa säännöllisesti, jotta ongelmia ei pääsisi syntymään tai ne eivät pääse kehittymään vakavammiksi.

Hoidan koiria pääkaupunkiseudulla. Myös kissat ovat erittäin tervetulleita hoitooni! Kissaosteopatia.fi

Lisää minusta ja koulutuksestani

Ajankohtaista

En järjestä enää koulutuksia 

Keskityn nyt vastaanottotoimintaan ja jätän ainakin toistaiseksi koulutusten järjestämisen. Koulutuksia ei täten löydy enää sivuiltani.

Kesäkuun alusta jälleen enemmän aikoja varauksessa

Opiskelen 2021-2023 Metropolian Master's Degree in Osteopathy -ohjelmassa ja teen siinä opinnäytetyön koiran lantion toimintahäiriöiden tutkimisesta. Joudun varaamaan näihin opintoihin vielä joitakin päiviä kesällä ja syksyllä -23. Peruutusaikoja kannattaa seurata Facebook-sivuillani. 

Nähdään vastaanotolla! 

Facebook