Osteopatialla hyvinvointia koirallesi

Osaava eläinosteopaatti voi auttaa lemmikkiäsi tai aktiivista urheilijakoiraa pysymään hyvässä kunnossa ja tyytyväisenä.

Iloinen ja hyvinvoiva eläin liikkuu mielellään ja on mukavaa seuraa. 

Omistaja huomaa helposti, kun kaikki ei ole kohdallaan: koira voi ontua, olla haluttomampi, yöllä rauhaton, jäykemmän tai vinon oloinen, kipuilee, kieltäytyy hyppäämästä autoon, nousemasta portaita tai vähentää syömistä.

Osteopaatti etsii manuaalisesti eli käsin tunnustelemalla ja tutkimalla kehon ongelmakohtia. Hän pyrkii käsittelyllään vähentämään jännityksiä, parantamaan liikkuvuutta ja poistamaan kivun lähteet. Käsittelyjä voidaan ongelman vakavuudesta riippuen joutua toistamaan useamman kerran. Hoidon tavoite on tukea kehoa säilyttämään terveyden tasapaino.

Monet käyvät luonani hoidattamassa koiransa säännöllisesti, jotta ongelmia ei pääsisi syntymään tai ne eivät pääse kehittymään vakavammiksi.

Hoidan koiria pääkaupunkiseudulla. Myös kissat ovat erittäin tervetulleita hoitooni! Kissaosteopatia.fi

Lisää minusta ja koulutuksestani

Ajankohtaista

Lomailen 22.6.–17.7.2023

Osteopaateille: Koiraosteopatia-koulutus 2023-24

Pidän osteopaateille tarkoitetun koiraosteopatia-koulutuksen alkaen syksyllä. Lisätietoja tästä.

Kesäkuun alusta jälleen enemmän aikoja varauksessa

Opiskelen 2021-2023 Metropolian Master's Degree in Osteopathy -ohjelmassa ja teen siinä opinnäytetyön koiran lantion toimintahäiriöiden tutkimisesta. Joudun varaamaan näihin opintoihin vielä joitakin päiviä kesällä ja syksyllä -23. Peruutusaikoja kannattaa seurata Facebook-sivuillani. 

Pandemian jälkeen... 

Olen luopunut maskien käytöstä vastaanotolla, mutta mikäli toivot maskia käytettävän, niin kerro siitä varauksen lisätiedoissa tai viimeistään tullessani ulos vastaanottamaan sinua ja eläintäsi. Maskin käyttö on ihan OK!

Vastaanotolle tullessa tulee pestä kädet vedellä ja saippualla. 

Nähdään vastaanotolla! 

Facebook