Osteopatialla hyvinvointia koirallesi

Osaava eläinosteopaatti voi auttaa lemmikkiäsi tai aktiivista urheilijakoiraa pysymään hyvässä kunnossa ja tyytyväisenä.

Iloinen ja hyvinvoiva eläin liikkuu mielellään ja on mukavaa seuraa.

Omistaja huomaa helposti, kun kaikki ei ole kohdallaan: koira voi ontua, olla haluttomampi, yöllä rauhaton, jäykemmän tai vinon oloinen, kipuilee, kieltäytyy hyppäämästä autoon, nousemasta portaita tai vähentää syömistä.

Osteopaatti etsii manuaalisesti eli käsin tunnustelemalla ja tutkimalla kehon ongelmakohtia. Hän pyrkii käsittelyllään vähentämään jännityksiä, parantamaan liikkuvuutta ja poistamaan kivun lähteet. Käsittelyjä voidaan ongelman vakavuudesta riippuen joutua toistamaan useamman kerran. Hoidon tavoite on tukea kehoa säilyttämään terveyden tasapaino.

Monet käyvät luonani hoidattamassa koiransa säännöllisesti, jotta ongelmia ei pääsisi syntymään tai ne eivät pääse kehittymään vakavammiksi.

Hoidan koiria pääkaupunkiseudulla. Myös kissat ovat erittäin tervetulleita hoitooni! Kissaosteopatia.fi

Lisää minusta ja koulutuksestani

Ajankohtaista

Koronavirukseen ja influenssakauteen liittyen

HUOM!: Edellytän kasvomaskin käyttöä vastaanoton aikana ja itsekin käytän sellaista. Tuo siis maski mukanasi. Vastaanotolla voi ostaa kertakäyttömaskin 2 €:lla.

Tässä mainitut koronan leviämisen ehkäisemiseen tähtäävät toimet ovat nykyisessä pandemiatilanteessa ehdottomia eli mikäli et voi tai halua käyttää maskia, täytyy vastaanotolle tulo siirtää myöhempään, kunnes pandemiatilanne on rauhoittunut. Kiitos ymmärryksestä!

Peruutathan aikasi, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet ollut viime päivinä mahdollisesti tekemisissä tartunnan saaneiden kanssa. Peruutuksen voi nyt tehdä vielä samanakin päivänä maksutta terveyssyistä, tietysti mielellään mahdollisimman monta tuntia ennen varattua aikaanne. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse 044 772 0001, vastaajaan voi myös jättää viestin.

Eläimethän eivät tiettävästi tartuta virusta, mutta meidän ihmisten kannattaa huolehtia erityisen hyvin hygieniastamme. Vastaanotolle tullessa tulee pestä kädet vedellä ja saippualla. Vastaanotolle voi tulla vain yksi ihminen eläimen mukana riskien vähentämiseksi ja tämä koskee myös lapsia nykyisessä tilanteessa. Aina, kun eläin sen sallii, omistaja voi istua sohvalla tai tuolilla eläimen hoidon ajan – näin saamme pidettyä etäisyyttä toisistamme.

Vastaanotolla huolehdin itse erityisen tarkkaan hygieniasta myös puhdistamalla huolella pintoja jokaisen asiakkaan jälkeen. Mikäli itse sairastun, perun vastaanottoni heti mahdollisten oireiden ilmettyä.

Muuten vastaanotto jatkuu normaalisti ja olet erittäin tervetullut eläimesi kanssa vastaanotolleni!


Koirahieroja Sirja Simola vastaanottaa Koiraosteopatia-hoitotilassa

Kissoille oma sivusto: Kissaosteopatia.fi