Koirahierojille: PALPAATION KEHITTÄMINEN

Oletko kouluttautunut (urheilu-)koirahierojaksi, mutta kaipaat lisävarmuutta palpaatioon. Miten tuntea enemmän? Mikä otteiden voimakkuus on hyvä?

Koulutus on syntynyt "yleisön pyynnöstä" ja sen pääpaino on palpaation kehittämisessä. Koulutus antaa eväitä oman palpaation herkistämiseen niin, että työotteesta tulee varmempi. Kurssilla kerrataan ensin lyhyesti anatomiaa ja koiran kehon toimintaa, mutta esimerkiksi yksittäisten lihasten tiedot tulisi olla jo hallussa.

Koulutus on kaksipäiväinen ja siihen kuuluu useita erilaisia palpaatioharjoituksia, joita voi kotona harjoitella ja käyttää työssä apuna.

Ohjaajana toimii eläinosteopaatti Hanna Kivinen, osteopaatti (AMK). Osteopaateille ominaista on herkkä tuntoaisti, jonka avulla he pystyvät kertomaan paljon kehon tilasta. Nyt sinäkin voit kehittää palpaatiotasi osteopaatin ohjauksella.

Kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa, jotta ohjaaja pystyy opettamaan jokaista tunnusteluun kädestä pitäen. Mukaan olisi tarkoitus tuoda koira palpoitavaksi, tarvittaessa pyydä sellaista Hanna Kiviseltä.

Ennen kurssia voi esittää toiveita koulutuksen painotuksista.

Koulutuksen aiheita:

Osallistujien tulisi olla mielellään loppuvaiheessa koirahierojaopinnoissaan tai valmistunut.

Eläinosteopaatti Hanna Kivisen koulutuksissa opitaan herkkää palpaatiota

Aika: 30.9.–.1.10.2023. , lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16

Paikka: KOIRAOSTEOPATIA-tila, Pikku-Huopalahti, Korppaanmäentie 27, Helsinki.

Hinta: 360 € (sis. alv 24%) kahdelta päivältä.

Ilmoittautuminen:  ilmoittaudu laittamalla viesti sähköpostitse Hanna Kiviselle. Koulutukseen otetaan viisi ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot.

Tämä on nyt viimeinen Palpaation kehittäminen -koulutus (ainakin tällä erää), sillä keskityn nyt muihin tehtäviini. Eli jos haluat mukaan, niin ilmoittaudu saman tien! Tilanne 10.8.: enää yksi paikka vapaana.

Koulutus toteutuu, mikäli saadaan viiden hengen ryhmä kasaan.

"Sain valtavasti eväitä omaan työhöni palpaation kehittäminen kurssilta!"

Anu, koirahieroja

Facebook