Ammattilaisille: KOIRAN KINESIOTEIPPAUS

Erikoistarjous koirahierojille: Palpaation kehittäminen ja Kinesioteippaus -koulutukset yhteensä 900€ (sis. alv 24%), norm. 984 €,  kesällä 2023! 

Suomessa kinesioteippausta käytetään lähinnä ihmisten ja hevosten hoidossa, mutta nyt sinun on mahdollista opiskella kinesioteippausta myös koirille.  Koiranterveydenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu kinesioteippauskoulutus tutustuttaa koiran kinesioteippauksen perusteisiin ja antaa työkalut kinesioteippauksen käyttämiseen koiran hoidossa ja kuntoutuksessa.  Koulutus on suunnattu koirahierojille, eläinfysioterapeuteille, eläinosteopaateille ja eläinlääkäreille.

Kinesioteippauksen menestyksekäs käyttö edellyttää koiran anatomian ja fysiologian riittävää tuntemusta, koska teippausta tehdessä on ymmärrettävä sen tavoite ja vaikutus sekä osattava asettaa teippi anatomisesti oikein. 

Kinesioteippausta voidaan käyttää esimerkiksi: 

Kinesioteippaus on tarkoitettu tukemaan manuaalista käsittelyä ja kuntoutusta, ja siksi sen taitaminen on hyvä lisä eläinten terveydenhoitoalan ammattilaisille. Tämä koulutus antaa täydet valmiudet kinesioteippauksen käyttöön erilaisilla potilailla.

Koulutuksessa käydään sekä kinesioteippauksen taustalla olevaa teoriaa että harjoitellaan runsaasti erilaisten teippausten laittamista koirille. Osallistujat saavat mukaansa kirjan aiheesta ja kinesioiteippauksen aloituspakkauksen. Näin oppia voi hyödyntää välittömästi koulutuksen jälkeen.

Kouluttajana toimii eläinosteopaatti Hanna Kivinen, joka sai koulutuksen kinesioteippaukseen osana Postgraduate Certificate in Animal Osteopathy (Canine) -koulutusta 2015-17 ja sen jälkeen hän on käyttänyt kinesioiteppausta hoidossaan apuna sekä hankkinut lisäkoulutusta aiheesta. 

Kohderyhmä: koirahierojat, eläinfysioterapeutit, eläinosteopaatit ja eläinlääkärit. Osallistujien tulee tuntea koiran anatomia ja lihasten fysiologia riittävässä määrin.

Aika: 12.– 13.8.2023, lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00–16.00

Paikka: KOIRAOSTEOPATIA-tila, Pikku-Huopalahti, Korppaanmäentie 27, Helsinki. 

Hinta: 624 € (sis. alv 24%) kahdelta päivältä. Sisältää kinesioteippauskirjan, kurssilla käytettävät materiaalit ja kinesioteippauksen aloituspakkauksen kotiin vietäväksi. 

Ilmoittautuminen: sähköpostitse Hanna Kiviselle. Koulutukseen otetaan kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta ja koulutus järjestetään, mikäli saadaan viiden hengen ryhmä kasaan. 

Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot.

Osallistujat voivat tuoda mukanaan oman koiransa, mutta alkuun voi olla helpompi harjoitella lyhytkarvaisilla koirilla. 

Koulutuksia järjestetään jatkossa kysynnän mukaan, joten jos olet kiinnostunut, laita sähköpostiviestiä Hanna Kiviselle

Facebook