Koulutukset

Tänä syksynä vielä kerran Palpaation kehittäminen, 30.9.–1.10.2023. Sen jälkeen keskityn muihin tehtäviini ja jätän koulutukset (ainakin toistaiseksi) kokonaan. 

Koulutus koirahierojille 

PALPAATION KEHITTÄMINEN, 30.9.–.1.10.2023

Oletko kouluttautunut (urheilu-)koirahierojaksi, mutta kaipaat lisävarmuutta palpaatioon? Miten tuntea enemmän? Mikä otteiden voimakkuus on hyvä?

Lisätietoa

Koulutus koiranterveydenhoitoalan ammattilaisille

Suomessa kinesioteippausta käytetään lähinnä ihmisten ja hevosten hoidossa, mutta nyt sinun on mahdollista opiskella kinesioteippausta myös koirille.
Kinesioiteippausta voidaan käyttää esimerkiksi tulehduksen vähentämiseen, kivunhoitoon,  lihaksen rentouttamiseen tai aktivointiin, aineenvaihdunnan lisäämiseen ja turvotuksen vähentämiseen, proprioseptiikan parantamiseen, nivelten tukemiseen ja faskioiden hoitoon.

Lisätietoja

Koulutus koiranomistajalle

Mistä koiran keho koostuu? Miltä tuntuu hyvin toimiva tai jännittynyt keho? Miksi koira liikkuu hassusti? Tutustu koiran kehoon ja opi tutkimaan sitä käsin. Aivan uudenlainen kurssi on koiran omistajille tarkoitettu käytännönläheinen ja tiivis perehdytys oman koiran kehoon. Kurssilla tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa. Pääpaino on käsin tunnustelussa. Kurssi on yksipäiväinen. 

Lisätietoja

Koiran luista anatomiaa

Koulutus koira-alan ammattilaiselle tai aktiiviharrastajalle

Mistä koiran keho koostuu? Missä on koiran ristiluu? Miltä tuntuu hyvin toimiva tai jännittynyt keho? Miten arvioida koiran liikkeitä?

Tutustu koiran kehoon ja opi tutkimaan sitä käsin. Koulutus on kaksipäiväinen, pintaa syvemmälle menevä koulutus koira-alan ammattilaisille ja aktiiviharrastajille, kuten koirakouluttajille. Kurssilla tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa. Pääpaino on käsin tunnustelussa.

Lisätietoa

Koulutus koirahierojille

Haluatko kehittää palpaatiotasi ja diagnostisia taitojasi edelleen? Kurssilla harjoitellaan henkilökohtaisessa ohjauksessa palpaatioharjoituksia ja keskustellaan yhdessä potilastapauksista.

Lisätietoa

Eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille

Koetko, että palpaatiosi voisi olla varmempaa ja antaa enemmän tietoa? Miten tuntea enemmän? Mikä otteiden voimakkuus on hyvä? 

Lisätietoa

Koulutus opaskoirankäyttäjille

Opaskoiran kanssa eläville tarkoitettu käytännönläheinen ja tiivis perehdytys oman koiran kehoon. Koulutuksessa tutustutaan koiran kehon anatomiaan ja toimintaan sekä opitaan tunnustelemaan käsin anatomiaa ja kudosten tilaa.

Lisätietoa

Facebook