Varausehdot

Varaus on aina pitävä sopimus asiakkaan ja Hanna Kivinen Oy:n kesken. Peruutus on tehtävä peruutusehtojen (alla) mukaisesti. Hanna Kivinen Oy voi perua ajan ylivoimaisen esteen ilmetessä, kuitenkin aina ilmoittaen siitä asiakkaalle, mikäli vain mahdollista.

PERUUTATHAN TARPEETTOMAN AJAN AJOISSA!

Helsingissä vähemmän kuin 48 tuntia ennen peruutetusta, käyttämättä jääneestä ajasta laskutetaan 50 % ja alle 24 tuntia peruutettu aika laskutetaan kokonaisuudessaan. Peruutus tehdään kirjautumalla ajanvarauksessa omiin varauksiin varausvahvistusviestistä löytyvällä varauskoodilla tai ottamalla yhteyttä eläinosteopaatti Hanna Kiviseen. Huomaa, että vapaapäivinä (su ja ma, joskus myös ti sekä yleiset lomapäivät) en lue työsähköpostiani enkä vastaanota puheluja. Peruutus katsotaan tehdyksi, kun viesti on vastaanotettu.

Koronaan liittyen: Pyydän, että peruutat aikasi, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet ollut viime päivinä mahdollisesti altistunut koronalle. Peruutuksen voi nyt tehdä vielä samanakin päivänä maksutta terveyssyistä (mutta vain koronaan liittyvistä terveyssyistä!), tietysti mielellään mahdollisimman monta tuntia ennen varattua aikaanne. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 044 772 0001, vastaajaan voi myös jättää viestin. Huom! Varmista, että kuittaan viestin saaduksi.

Asiakasrekisterin tietoturvaseloste löytyy tästä.

Facebook