Eläinystävällinen osteopaatti Hanna Kivinen

Valmistuin osteopaatiksi (AMK) Metropoliasta toukokuussa 2013. Valviran rekisterissä olen numero 24004406237. (Kannattaa aina tarkistaa, että eläimesi hoitaja on pätevöitynyt ammattilainen!) Metropolian osteopatiakoulutus on täysipäiväinen ja nelivuotinen. Lue lisää. Opinnäytetyön tein kurssikaveri Tero Honkasen kanssa kroonisen kivun hallinnasta. Se on luettavissa täältä.

Koulutus koiraosteopatiassa:

Olen myös päivittänyt osaamistani ihmispuolen koulutuksilla, lähinnän kraniaaliosteopatiassa. Viimeksi suoritin neliosaisen italialaisen Paolo Tozzin koulutuksen, joka käsitteli faskioita ja niiden hoitoa.

Valmistun 18.6.2024 Metropolian Master of Health Care, Osteopathy -koulutuksesta, mikä oikeuttaa Master of Health Care (Osteopathy) -nimikkeen käyttämisen. Se on ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja siihen sisältyi opinnäytetyön tekeminen. Opinnäytetyöni käsitteli koiran lantion toimintahäiriöitä ja löytyy täältä

Opiskelen jonkun verran myös akupunktiota, joten saatan ehdottaa joillekin potilaille kokeiltavaksi akupunktiota hoidon yhteydessä. 

Eläinosteopaatti Hanna Kivinen ja Tauno

Pyrin työssäni yhteistyöhön muiden alan ammattilaisten kanssa, kuten eläinlääkäreiden, eläinfysioterapeuttien ja koirahierojien kanssa. Näkemykseni mukaan kukin ammattilainen täydentää koiran hoitoa omalla osaamisellaan ja yhteisenä tavoitteena on eläimen hyvinvointi. Hoitoetiikkaani kuuluu, että teen aina parhaani, tunnustan rajani ja ohjaan tarvittaessa muille asiantuntijoille ja että hoidan eläintä vain sen verran kuin on tarve.

Osteopatian filosofiaan kuuluu, että koskaan ei voi olla täysin valmis osteopaatti, vaan jokainen potilas opettaa uutta. Opiskelu hyväksi eläinosteopaatiksi jatkuu siis loppuelämäni.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (ekonomi), mutta kaipasin suunnanmuutosta. Ja uusi polkuni on ollut erittäin mielenkiintoinen ja innostava.

Olen koko ikäni elänyt koirien kanssa ja nyt minulla on kolme erittäin mukavaa koirakaveria ja kissa, jotka kaikki ovat rescue-eläimiä. Kissoja hoidan mielelläni aina, kun sellaiseen tulee mahdollisuus. Olen hoitanut rescue-eläimiä joissakin tapauksissa pro bono. Kaikenkarvaiset koirat ja kissat ovat hoitooni erittäin tervetulleita! 

Facebook